Hvad indebærer træpleje?

Det er en lækker sommerdag, du går en tur i den pæne natur i dit naboområde for at bevæge kroppen lidt og nyde den dejlige sol, men ned ad vejen bliver en larmen tydeligere og tydeligere: det er en gruppe søde mænd, der har motorsaven boret helt inde i et kæmp træ. Og så tænker du nok: ”er det træpleje?”, og svaret er faktisk: ja! Trælpleje indebærer nemlig alle former for arbejde med træ du kan forestille dig: træbeskæring, træflytning, træfældning, rodfræsning, stubfræsning, topkapning og lignende. Fælles alt arbejde er, at det kræver de rette kompetente arbejde, der har den rette specialviden på området og det rette udstyr!

Få dit træ beskåret

Har du et flot, stort træ i din have, som du egentlig holder meget af, men det er ved at blive lidt for stort, og der synes ikke at være nogen harmoni i grenene længere? Så kan en træbeskæring være den rette træpleje for dig. Beskæring af træer kan nemlig give flere positive udfald, såsom mere lys og luft, et sundere træ ved at fjerne døde grene, fjerne gener det måske giver nær bygninger, men det kan også være af æstetiske grunde. De spidse grenvinkler og krydsende grene kan nemlig beskæres og udtyndes sådan at træet får en pæn harmonisk krone.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Hos Henrik Ravn Træpleje er vi Danmarks ældste specialfirma inden for træfældning. Vi har været i gang siden 1964 og fortsætter stadig stærkt med at tilbyde vores professionelle service i København og omegn. En stor del af vores dygtige medarbejdere er ETW certificeret og kender deres profession til punkt og prikke. Vi benytter alle de nyeste teknikker, den nyeste viden og det bedste udstyr for at udføre det mest sikre og kvalitetsrige arbejde, når vi udfører vores træpleje. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud, hvis det er tid til træpleje!