Både i Struer og resten af Danmark er der ikke længere tilknyttet én murer til hver by – nu er der både konkurrence fra nationale firmaer og flere lokale, som prøver at gøre opmærksom på sig selv og sine kvaliteter. Spørgsmålet er så, hvordan du kan finde frem til den rette murer for dig. Derfor vil vi give dig et par tips til at overkomme det besværlige forarbejde med at finde en murer.

En god murer er vellidt og anerkendt

Fordi der er så mange erhvervsdrivende inden for murerfaget, har man nogle generelle pejlemærker til at lave en selektiv proces. Du kan derfor kigge efter følgende, når du søger:

  • Anmeldelser og referencer på Google: Google er frit for alle at bidrage til. Derfor kan du både læse dårlige og gode anmeldelser af virksomheder. Dog skal du være sikker på, at anmeldelserne er saglige.
  • Forhør dig hos venner og familie: Bor du i Struer, har du nok venner og familie, som har erfaringer med udvælgelse af murer. Det kan derfor betale sig at forhøre dig hos dem.
  • Indhent tilbud fra udbydere og sammenlign priser: Murerarbejde er ikke prismæssigt fastsat. Derfor kan du godt billigere for dig at sammenligne priserne på arbejdet.
  • Vælg en murer, der er medlem af Byg Garanti: Der er også professionelle blåstemplinger, som du kan kigge efter, f.eks. Byg Garanti. Byg Garanti er en dækningsvirksomhed, som kompenserer for eventuelle tab og fejl, hvis mureren ikke lever op til arbejdet. Du får derfor et sikkerhedsnet, hvis noget skulle gå galt og et større pres på mureren for at levere et bedre job. Uanset hvad er det win-win for dig.

En af de murere, som er medlem af Byg Garanti, er Børge Lind & Sønner. De har mere end 70 års erfaring og er omstillingsparate ift. komplicerede opgaver. De har derfor et godt kendskab til, hvornår man har lavet godt murerarbejde. Har du brug for en murer i Struer, kan du kontakte dem og høre nærmere.