Konsekvenserne af et dårligt indeklima

Vi tilbringer størstedelen af vores vågne timer indendørs. Derfor er det vigtigt, at man har et sundt indeklima i hjemmet såvel på arbejdspladsen. Hvis ikke man opretholder et ordentligt indeklima vil det få negative konsekvenser for helbredet. Er indeklimaet dårligt på arbejdspladsen kan det medføre koncentrationsbesvær, hovedpine og irriterede øjne for alle medarbejdere, og i værste tilfælde vil det resultere sygdomme, højere fravær blandt medarbejderne og ringere trivsel. Det er bevist at et dårligt indeklima kan nedsætte produktiviteten blandt medarbejdere med 5-10%.

Få et sundt indeklima med erhvervsrengøring

Der er mange gode grunde til at undersøge, hvordan man på sin arbejdsplads kan skabe et godt indeklima og dermed højne trivslen blandt medarbejderne. En grundig rengøring af gardiner, kontorartikler og gangarealer er vigtig. Dog er det ikke nemt at fordele, hvem der står for rengøringen, når alle på arbejdet har travlt, og ingen kan finde tid til at gøre rent. 

Heldigvis kan man bestille en erhvervsrengøring, så man slipper for at diske op med spandevis af vand og sæbe samt rengøringsartikler. Mange virksomheder har glæde af erhvervsrengøring i Aarhus, fordi det sparer medarbejderne for tid, og de behøver ikke bekymre sig om sit helbred eller effektivitet i virksomheden.

Dette indeholder en erhvervsrengøring

  • Rengøring af toiletter
  • Rengøring af skriveborde og kontorartikler
  • Støvsugning og aftørring
  • Trappevask
  • Gulvvask
  • Vinduespolering
  • Individuelle behov og ønsker

En erhvervsrengøring indebærer generel rengøring hos små såvel som store virksomheder og institutioner. Man kan skræddersy diverse aftaler om erhvervsrengøring, så man får gjort rent efter behov og på de arealer, man ønsker. Prisen for erhvervsrengøring afhænger meget af det enkelte rengøringsfirma samt opgavens omfang. Kontakt derfor en professionel i dit område og forhør dig om prisen.