Det er en lækker sommerdag, solen skinner, og en stille brise holder temperaturen i balance. Du og vennerne er i gang med at planlægge den perfekte ferie, men I støder på ét problem, når I ikke kan enes om transportmidlet. Skal det være med bus? Skal I tage toget? Er destination blot fra A til B eller fra A til B, C, D, E osv.? Afhængigt af jeres behov og jeres ønsker med ferien, så er der både fordele og ulemper ved busrejser, der sågar gør dem værd at overveje!

Fordele og ulemper

Den første fordel ved at tage på en busrejse er simpelthen, at det er billigere. Måske har du ikke tænkt over det, men ved at sammenligne priserne på en busrejse og alternativerne, så sparer du typisk gode penge! Derudover tilbyder busser også bedre faciliteter, end de fleste regner med, såsom god benplads, TV, toilet, gode sæder mm. Derudover er det sociale aspekt en klar vinder på busrejser, da der oftest muligt for masser af socialisering. Derudover kan bussen være dit faste holdepunkt, hvis du en dag ikke er helt i top, eller ikke synes attraktionen, I er stoppet hos, er særligt spændende. Og selvfølgelig: du kan få flere oplevelser på samme rejse, ved at have en busrejse der går fra A til B, C, D, E osv.! På den måde kan du opleve rigtigt mange ting, områder, byer osv., alt på en bus!

Der er dog også ulemper ved en busrejse. F.eks. kan turen være meget lang, hvor du sidder i mange timer. Derudover kan I også opleve kø, hvor der ikke sker særligt meget, som også blot er ekstra ventetid på rumpen. Og endnu en ulempe er selvfølgelig, at destinationerne er begrænset på busrejser: en bus gror ikke pludseligt vinger og kan tage dig fra Danmark til Japan på et døgn! Men typiske busrejser kunne være til Norge, Frankrig, Østrig, Holland, Finland og lignende – som er mindst ligeså spændende!

Lej en minibus Hvis I gerne vil sikre jer en busrejse med blot jeres sociale gruppe, så kan I leje en minibus hos Jyttes Bus, hvor I kan tage afsted i jeres lille gruppe, og nyde busturen for jer selv! Leje af minibus med chauffør, som Jyttes Bus tilbyder, er altså er pragtfuldt alternativ, hvis I helst gerne vil undgå større turistbusser, hvor der er chance for, at I f.eks. skal sidde med fremmede, I måske ikke helt klikker med. Så lej en minibus og tage på jeres egen lille busrejse – kun for jer!