Fordelene ved at bejdse metal

At arbejde med metal er ikke altid nemt. Man svejser, klipper og bukker, som f.eks. kan lede til anløbning, men det kan også komme ved jernafsmitning fra håndteringen med metallet. Fælles for det hele er: det er ikke fedt at have misfarvet og oxideret metal. Og det er netop her, at bejdsning kommer i spil. Ved at bejdse metal kan du fjerne alle anløbninger på overfladen! Dette sker ved fjernelsen af det afchromede lag og oxiderne på overfladen, som giver metallet et ensartet look, men bejdsning reetablerer også korrosionsbestandigheden i processen – det er altså et win-win scenarie at bejdse dit metal!

Forskellige typer bejdsning

Der findes mange forskellige metaller og hermed også forskellige måder at bejdse metallet på. Dyppebejdsning er den absolut bedste metode for at opnå en ren overflade, og når den kan benyttes, er det altså standardvalget. Der er dog specifikke metaller, som ikke er egnet til dyppebejdsning, og til tider kan emnet, der skal arbejdes med også være for stort for bejdsekarret. I den forbindelse benyttes spraybejdsning, hvor bejdsesyren sprayes på med et airlesanlæg. Bejdsning af stål og aluminium er meget normalt, da de ofte kan blive misfarvet under arbejdet med metallet. Aluminium bejdses i en P-AL Bejdse, som specifikt fjerner misfarvninger efter svejsning, som giver en ren og ensfarvet overflade igen. Bejdsning er rustfrit stål og aluminium er altså oplagt, hvis du gerne vil have en pæn, ensfarvet og ren overflade, der er korrosionsbestandig igen.

Bejdsning i Aalborg

Hos Industribejdsning Nord kan du få bejdset dit rustfrit stål og aluminium. De er specialister med erfarne og kompetente medarbejdere, som altid er klar til at både rådgive og udføre arbejdet. De har altid miljøet i tankerne, og derfor arbejder de også tæt med de kommunale miljømyndigheder, for progressivt at forbedre arbejdsprocesser og miljøet. Medarbejderne er kvalitetsbevidste, har et godt arbejdsmiljø og leverer skræddersyet løsninger til kunder, hvor de rådgiver og afklarer processen fra start til slut, så du alle dine spørgsmål er afklaret. Derfor skal du bejdse metal!