Giv dit kæledyr det bedste foder!

Der er mange parametre, som du skal have for øje, når du skal vælge foder til din hund. Det kan være svært at overskue, hvilket foder der netop er det rette for dit kæledyr, når udvalget er så stort. Men du bør altid være opmærksom på din hunds race, alder, vægt og aktivitetsniveau, når du handler foder. Hvis din hund ikke får det rigtige foder, kan det nemlig forårsage overvægt, knoglemisdannelse, diabetes eller andre sygdomme.    

Kig altid efter dette, når du skal købe foder
En god tommelfingerregel, når du skal vælge foder til din hund, er at kigge på mængden af køb og korn i produktet. Din hund skal have kød – og helst kød der ikke er et animalsk biprodukt. Derudover er det ikke relevant, at din hund får kornprodukter, da det hverken gavner eller skader hunden. Læs derfor altid bag på produktet, hvad foderet består af. Det, der er mest af, vil fremgå først på varebeskrivelsen.    

Køb dit dyrefoder ved en fysisk forhandler
Bor du i Københavnsområdet og vil gerne have noget ordentligt dyrefoder til din hund, så besøg din lokale dyrehandel på Frederiksberg, som er leveringsdygtig i stort set alt dyrefoder. Alle forhandlere af dyrefoder kan også hjælpe med at vejlede dig til det bedste foder, derfor skal du ikke tøve med at spørge til råds.