En septiktanks har det formål, at den skal holde på papir, slam og lignende affaldsstoffer, der kommer fra det spildevand, som udledes fra din kloak. En septiktank skal tømmes en gang i mellem, så der hele tiden er plads til, at den kan holde på de forskellige affaldsstoffer, der kommer forbi. Læs med her og find ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du har en septiktank.

Hold øje med din septiktank

Når du har en septiktank på din ejendom, er det meget vigtigt, at du hele tiden holder øje med, at septiktanken effektivt formår at holde på både slam, papir og andre affaldsstoffer fra spildevandet. Begynder der at sive vand fra septiktanken, eller virker den ikke længere så effektivt, er det ofte et tegn på, at det er tid til, at den skal tømmes, eller at den har skader, som skal udbedres. Det er vigtigt, at septiktanken tømmes i tide, da et ellers kan føre til, at tanken løber helt over, så der kommer oversvømmelser, som vil forurene både miljø og grundvand.

Få professionel kloakservice til at kigge på din septiktank

Er det tid til, at din septiktank skal tømmes, eller har du mistanke om, at den har skader eller er stoppet til, så bør du kontakte en professionel fagmand, som kan få styr på septiktanken for dig. Midtdjurs Kloakservice står altid klar til at komme ud til dig, hvis du oplever problemer med din septiktank. De har mange års erfaring på området, og kan dermed kalde sig specialister. De står gerne for at tømme din septiktank eller tjekke den fuldstændig igennem og sørge for, at den fungerer, som den skal. De arbejder på hele Djursland, herunder Ebeltoft, Grenå, Hornslet, Midtdjurs og Rønde, så det er bare at kontakte dem hurtigst muligt, uanset hvor på Djursland, du har brug for tømning af din septiktank.