Lyden af din symaskiner fylder rummet med liv og støj, men det er en elskende støj, så det er okay. Ved siden af dig har du en kop te, dagen er ved at være ovre, og du får endelig slappet af med noget kvalitetstid med dig selv og din symaskine. Men så sker uheldet: din kære symaskine går fra at lave sunde lyde og sy så pænt og rolig, til at gå grassat og lyde helt defekt. Og få sekunder senere, så er den det desværre også. Og det ødelagde in skønne aften – men bare rolig! – det kan heldigvis repareres.

Symaskinereparation hos Guldager & Sønner

Hos Guldager & Sønner kan du få din symaskine repareret lige i hjertet af Aarhus. Det kan sjældent betale sig at skifte symaskinen ud, fordi den overlocker eller lignende. Derfor har vi vores eget autoriserede værksted, hvor vi kan reparere og skifte dele på din symaskine, så den kan blive funktionsdygtig igen og være en trofast arbejdsmaskine mange år endnu. Det er typisk de samme problemer der går igen hos forskellige symaskiner, når de har brug for reparation, og vores dygtige medarbejdere har masser af erfaring med reparationer af symaskiner. Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud på reparationen af din symaskine!

Serviceeftersyn

Skal du sy et større projekt, eller er det længe siden du har brugt din symaskine? Så kan det være en god ide, at sende den til et serviceeftersyn hos os. Så kan vi sikre for dig at din symaskine er funktionsdygtig og ikke volder problemer inden længe! Vi udfører altid fuld service til konkurrencedygtige priser. Du er altid velkommen til at kontakte os eller tage et kig forbi vores traditionsrige symaskineforretning lige i hjertet af Aarhus!