Revneforsegling for den smukke villavej

Du har lige ude og handle og er nu i fred og ro drejet ind på din vej – en fred der hurtigt bliver afbrudt da bilen kører over et hul i vejen. Selvom en hullet vej ikke er jordens undergang, er det utvivlsomt stadig en kilde til irritation. Desuden er det bestemt ikke pænt at kigge på, og hvis villavejen er prydet af flotte facader og smukke haver, er det synd hvis en hullet vej skal bryde kunstværket. Heldigvis kan du selv stå for revneforsegling.

Sådan udfører du selv revneforsegling

Til revneforsegling af asfalt kan du med fordel benytte dig af kold asfalt. Kold asfalt fungerer ligesom almindelig asfalt – bare uden varmekrav. Dvs. at det ikke behøver at være en bestemt temperatur for at virke, og det kan dermed lægges året rundt. Når den kolde asfalt er fyldt i hullerne eller revnerne, og det er presset og efterhånden kørt over en del gange, vil det have næsten samme styrke som helt almindelig asfalt.

Vær opmærksom på, at ikke alle er enige i, at kold asfalt er lige så effektivt som varm asfalt. Desuden må kold asfalt ikke lægges om vinteren – ikke pga. temperaturen, men fordi at frosten kan forårsage væskerester i den kolde asfalt efter at den er lagt.

Få professionel hjælp til revneforsegling Selvom man kan ordne mange ting, inklusiv revneforsegling, selv, kan det i sidste ende stadig vise sig at blive en kompliceret affære. Tag fat i Pankas hvis opgaven bliver for stor. De tilbyder asfaltreparation, samt revneforsegling af asfalt og lappeasfalt. På den måde er du sikker på et flot og vedvarende resultat, udført af professionelle fagfolk, så villavejen kan vænne tilbage til at skinne som den fortjener.