Bekæmp myrer indenfor

Myrer kommer typisk indendørs for at søge føde. Hvis du undrer dig over, hvor de alle sammen kommer fra, så er har myrerne højst sandsynligt et myrebo under gulvet i boligen eller langs soklen udenfor. Myrerne gør ikke rigtigt skade, men de bringer stadig gener for de fleste, og derfor bekæmpes de også. Det nemmeste du kan gøre for at slippe af med dem, er netop at fjerne deres myrebo med f.eks. gift eller kogende vand, eller ved at hælde myrepudder, som er giftigt, så tæt på myreboet som muligt.

Bekæmp myrer udenfor

Hvis myreboet er udenfor under jorden, kan du f.eks. grave lidt ned til boet og hælde kogende vand derpå. Hvis myreboet dog er andre steder, hvor det er svært at grave op og få hældet kogende vand ind, såsom under fliser, så kan du altid prøve at hælde kogende vand ned, hvor de ser ud til at komme fra. Det kogende vand, der siver ned, får myreæggene til at dø. Kan du dog hverken finde myreboet udenfor eller indenfor, så du nemt kan nå frem til dem med kogende vand, kan du forsøge at bruge et godkendt og langtidsvirkende insektmiddel. Følg producentens anvisninger, og hvis det heller ikke virker, så er det tid til at kontakte de professionelle.

Kontakt de professionelle

Hvis du har forsøgt forgæves at slippe af med myrerne i din bolig, og de stadig bringer gener, så er det nemmeste du kan gøre at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse er et professionelt og sikkert valg, der effektivt kan bekæmpe de skadedyrs- eller insektproblemer I kunne støde på. De leverer hurtigt, nemt og funktionelt service og selvfølgelig til konkurrencedygtige priser. Så er du sikker på, at det er professionelt myrebekæmpelse og at arbejdet udføres helt rigtigt – og at du ikke får set insekterne længe igen!