Er du træt af at spare op til din drømmebil? Måske er din store drøm at cruise i den der store Mercedes, du har kigget på hele dit liv. Med privatleasing kommer du et skridt tættere på at kunne køre i din drømmebil. Med privatleasing af bil lejer du nemlig bilen i en aftalt periode, hvorefter du blot afleverer den tilbage til forhandleren efter endt kontrakt. På den måde kan du nemmere køre i den der specielle bil, som du altid gerne har ville prøve.

Hav overblik over alle udgifter

Ved privatleasing har du et bedre overblik over de medfølgende udgifter, frem for hvis du køber en bil. Du starter med at indbetale et bestemt beløb, som du aftaler med den forhandler, du leaser bilen hos. Derefter skal du betale nogle bestemte faste månedlige ydelser. Herunder hører for eksempel et fast månedligt beløb for at betale af på bilen. Derudover betaler du for forsikring, for grøn ejerafgift og så selvfølgelig for brændstof. På den måde har du styr på, præcis hvor mange penge du betaler for din bil på månedlig basis. Der er ikke de samme uforudsigelige regninger, som hvis du har købt en bil, der pludselig har brug for reparation. Dette hører nemlig under de beløb, som du betaler til forhandleren.

Prøv forskellige biltyper

Der er endnu flere fordele ved at lease udover den økonomiske del. En anden er for eksempel, at du med privatleasing får mulighed for at prøve flere forskellige biltyper. Din leasingperiode gør nemlig, at du har bilen i kortere tid, end hvis du købte en bil. På den måde kan du på kortere tid prøve flere biler, hvis du har lyst til det. Så hvis der er mange forskellige biler, du altid har haft lyst til at prøve at køre i, så er privatleasing en god løsning for dig.

Slip for at stresse over værditab

En sidste fordel, som du får gennem privatleasing, er det mindskede stress. Dette gælder især det økonomiske aspekt ved at have bil. Når du vælger at købe en bil, tager det ofte flere år at betale af på den. Dette tidsrum bliver kortet ned ved at lease en bil. Samtidig behøver du heller ikke stresse over det garanterede værditab, som sker for din købte bil, mens du har den. Du skal ikke stå med et bilsalg, for når din aftale udløber, så afleverer du blot bilen tilbage igen.