De forskellige typer pakketape

Der findes flere forskellige typer af pakketape, og typen, din virksomhed skal anskaffe, afhænger af, hvilket formål, det skal bruges til.

De klassiske typer af pakketape er gaffatape, PVC eller PP (polypropylen).
Den høje kvalitet af PVC tapen gør den en smule dyrere end de andre varianter, men den holder også bedre. Har du en opgave, hvor tapen skal være særligt stærk, eller hvor tapen skal opbevares længe, skal du gå med PVC tapen for det bedste og mest holdbare resultat. Dertil er materialet også meget genanvendeligt. PVC pakketape kan bruges på alle overflader og er meget svær at bryde.

PP tape er den mest populære type af pakketape, og det kan måske skyldes, at den er billig. Derudover er denne pakketape type også meget robust og sej, hvilket gør den ideel til en lang række af opgaver.
Denne tape er bedst som gennemsigtig tape, og egner sig bedst til mindre pakker op til 25 kg.

De tre typer PP tape

PP tape laves i tre forskellige typer der hver tjener sit formål.

  • PP akryl tape er meget miljøvenlig og bedst som transparent. Den er meget holdbar i alder og under UV-lys. Den er bedst til temperaturer mellem 5-30 grader.
  • PP Hotmelt tape er en meget kraftig type, der klæber meget hurtigt. Den kan støje meget, men fungerer godt i en tapedispenser. Hotmelt tape er bedst med belastning under 30 kg. Og i temperaturerne mellem 5-40 grader.
  • PP solvent tape er også en meget kraftig pakketape, der er særligt god i kolde klimaer som på et frostlager. Den klæber hurtigt og er god til forsendelse af frost- og kolde varer. Denne type kan bruges i temperaturer mellem -20-40 grader.

Specialtape til virksomheder

Som virksomhed, der sender varer ud til kunder, kan pakketape med logo eller firmanavn være en stor del af brandingen og gøre både varerne og indpakningen genkendelig overfor kunder og virksomheder. Det er en relativt billig del af markedsføringen at tilføje logo og navn til pakketapen, men det har en stor indvirkning på genkendeligheden af varerne, og det hjælper med at sprede virksomhedens budskab og navn til en større målgruppe.

Hos Iversen Packaging er der mulighed for at købe pakketape til mange forskellige formål, så din virksomhed hele tiden har den type pakketape på lager, som passer til jeres forskellige formål. Pakketapen skal passe til virksomhedens behov, og derfor tilbyder Iversen Packaging skræddersyede løsninger til virksomheder, der ønsker pakketape af høj kvalitet. Dertil er det muligt at få logo og firmanavn på pakketapen, så hver enkelt virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne med den høje kvalitet og den flotte tape på deres varer, uanset om det er frostvarer, små pakker eller store paller med varer.