Hvis du ikke ved det endnu, er det på tide, at din virksomhed får tjekket deres branddøre. Ikke længere kan de klassiske BD30 og BS60-mærker som garanti for den optimale sikkerhed. BD30 og BS60-brandklasser er erstattet af EI260 og EI230-brandklasser, hvor den store ændring ligger i, at der er krav på CE-mærkning af alle udvendigt hængslede branddøre. Hvis din virksomhed ikke har opgraderet jeres branddøre, er det på tide, fordi de gamle branddøre ikke længere lever op til de skarpe, der er for brandsikkerhed.

De nye brandreguleringer trådte i kraft november 2019, hvorfor det er ved at være lang tid siden. Det betyder, at din virksomhed måske ikke lever op til de seneste brandsikkerhed for dine medarbejdere. Dog har der være visse problemer inden for systemet med branddøre, da der kun er tale om udvendigt hængslede branddøre. Indvendigt hængslede branddøre er stadig mærket med BD30 og BS60-mærker, hvorfor systemet endnu ikke er optimeret. Det kan godt være så, at der er problemer, som vi ikke kan forklare dig forskellen. Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til styrelsen, som laver reguleringerne for brandsikkerhed.

Hvis du kun har udvendigt hængslede branddøre, er det dog nødvendigt, at du gør noget med det samme. Du kan i hvert fald købe dine branddøre hos Dan-doors. De har kvalitetssikrede branddøre, som er godkendte og lavet i materialer, der bare holder. Desuden er de et internationalt firma, som leverer til alle lagerhaller og bygninger over hele verden. Du kan derfor være sikker på, at dine bygninger er sikre at være i og godt beskyttende med danske produkter. Dan-doors leverer branddøre til industri, og de holder niveauet uanset hvilke reguleringer der sker.