Termografering er blevet mere og mere populært blandt virksomheder inden for forskellige brancher. Et termokamera er både blevet billigere og har fået flere faciliteter og specifikationer end tidligere. Ved termografering af eltavler bliver det muligt at finde fejl, som forårsager for høje temperaturer på komponenter i eltavlen.

Termografering bruges altså til at identificere fejl i en eltavle.

Disse fejl skyldes som regel løse eller dårlige forbindelser, overbelastning eller komponentfejl. Opdages disse fejl hurtigt kan virksomheden undgå at skulle betale for dyre reparationer eller lignende, som tilmed vil forstyrre produktionen. Opdages disse fejl ikke i tide, kan det ende i en brand eller nedbrud af produktionen. For at undgå brand eller nedbrud er det derfor en god idé at få foretaget en termografering af eltavler.

Men det er dog ikke ligegyldigt, hvem der udfører termograferingen, da der ikke er lovkrav til det udstyr, som bruges til termografering af eltavler. Derfor er det vigtigt at sikre at termograføren, som udfører termograferingen har den rette uddannelse og den fornødne viden, samt at udstyret der bruges er i orden. Hos Trebbien Electric har de mange års erfaring med termografering af eltavler.

Deres termografiudstyr er i bedste kvalitet, ligesom at deres medarbejdere er uddannede og er eksperter inden for området. Derfor er du som kunde hos Trebbien Electric garanteret en service af højeste kvalitet. Det anbefales, at få foretaget en termografering af eltavler én gang om året for at kunne opdage og udbedre fejl i tide.