Byggestrømstavler sikrer den rette strøm

Strøm er påkrævet ved et byggeprojekt. Dette virker næsten selvsagt. Maskineri, lys, m.m. kræver en fast strømforsyning, således at byggeriet kan foregå gnidningsfrit. Dog er det ikke altid, at det strømudtag der er til stede, passer til behovet. Det er i denne situation, at byggestrømstavler træder ind i billedet. Byggestrømstavler er en midlertidig elinstallation som hjælper dig med at få lige netop den strøm som dit projekt står og mangler.

Hvad er en byggestrømstavle?

En byggestrømstavle er en eltavle som kan fordele strøm fra et større udtag til flere mindre udtag. F.eks. kan den fordele et 32A udtag til to 16A udtag. På den måde opnår man det udtag som man netop har brug for.

Der er visse regler for brug af byggestrømstavler. Udover formelle krav som CE-mærkning, skal byggestrømstavlen altid stå beskyttet mod vind og vejr, og pladsen foran den skal altid være ryddet. Dette sikrer sikker og let adgang til tavlen. Tavlen må desuden ikke være i fare for at vælte.

Alle oprettede elinstallationer, heriblandt byggestrømstavler, skal anmeldes til den lokale el leverandør. Dette sikrer, at alle lovkrav overholdes, og at projektet dermed foregår som det skal.

Elteco har den rette byggestrømstavle til dit byggeprojekt

Med den rigtige byggestrømstavle sikrer du et optimalt byggeforløb. Elteco har over 20 års erfaring inden for den el-tekniske branche, og tilbyder forskellige byggestrømstavler til forskellige behov. Deres kompetencer og tekniske viden sikrer dig professionel rådgivning, så du finder den rette løsning til dit projekt.