Hvornår bruges transportbånd i industrien?

Traditionelt set er transportbånd særligt blevet brugt i produktionsvirksomheder særligt inden for montage- og elektronikbranchen, men behovet for transportbånd er ikke længere isoleret hertil. Transportbånd bruges derfor af en lang række forskellige virksomhedstyper, der alle har det til fælles, at de ønsker at reducere produktionsomkostninger uden at gå på kompromis med produktkvaliteten.

Oplev fordelene ved effektive transportsystemer

Fordelene ved at bruge intelligente transportbånd er mange, og har du til dagligt med produktion at gøre, vil du hurtigt kunne mærke disse.

Først og fremmest er transportbånd med til at optimere produktionsprocessen, hvilket både ses ved reducerede omkostninger og højere ensartethed blandt produkterne. Netop dette giver virksomhederne mulighed for at udnytte deres medarbejderes kompetencer og ressourcer bedst muligt. Med transportbånd undgår du derved unødigt slid af dine medarbejdere og sikrer i stedet flotte, ensartede produkter.

Dernæst har udviklingen har af transportsystemer i dag været i gang over en længere årrække, hvilket betyder, at de løsninger, der i dag er på markedet, er yderst gennemtestede og passende til at løse de opgaver, de bliver stillet overfor. Dette ses især ved båndenes effektive men nænsomme transport af dine produktionsvarer. De stødfrie stopmekanismer og båndets stabile hastighed sikrer derved en glidende transport som et vigtigt led i din produktion.

Intelligente transportbånd fra schweiziske Montech

Fron-Tech er eneleverandør i Danmark til en række transportsystemer og transportbånd, der bidrager til en både intelligent og effektiv internlogistik i produktionen. Montechs intelligente transportbånd, hvilke Fron-Tech er leverandør af, er et af markedets absolut mest pålidelige løsninger inden for transportsystemer. De brugervenlige og automatiserede transportsystemer fra Montech kan tilpasses din virksomheds behov, både når det kommer til båndets størrelse, hastigheden det kører med og meget andet.