Der kan være forskellige årsager til, at du går rundt med et ønske om at flytte tandlæge såsom, at tandlægen går på pension, utilfredshed eller dårlig kemi, men uanset, hvad end årsagen er, kan du frit vælge mellem alle eksisterende tandlæger.

Hvordan skifter man tandlæge?

Hvis du har et ønske om at flytte tandlæge, skal du blot kontakte den tandlæge, du gerne vil skifte til. Dog kan det være en fordel at henvende dig til din nuværende tandlæge for at løse problemet sammen, men hvis ikke dette kan lade sig gøre, er du i din fulde ret til at skifte til en anden tandlæge.  

Hvad sker der med din tandlægejournal?

Alle autoriserede tandlæger har i Danmark pligt til at føre journal over deres patienter, hvilken vil blive hentet af din nye tandlæge – inklusiv røntgenbilleder. Dog skal du være opmærksom på, at det i mange situationer kræver en skriftelig tilladelse fra dig til din gamle tandlæge. Derudover skal det også nævnes, at den gamle tandlæge har pligt til at opbevare journalen i 10 år fra den sidste optegnelse.

Kontakt ny tandlæge

Hvis du er bosiddende i nærheden af Herlev, skal du blot kontakte en ny tandlæge i Herlev, der kan hjælpe dig, når du skal til tandlægen.