Boligkøb er bestemt ingen spøg. Faktisk er det for mange det største og dyreste køb, de kommer til at foretage i deres liv. Det er derfor ingen overraskelse, at det ved boligkøb handler om at have styr på alle detaljerne, så man kan undgå typiske faldgruber og komme godt igennem boligkøbet. Hvordan er beliggenheden? Isolationen i væggene og gulvet? Hvor svært er det at vedligeholde huset? Der er mange overvejelser at gøre sig ved et boligkøb, og det er derfor en fordel at få den rette køberrådgivning dertil.

Køberrådgivning hjælper dig igennem dit boligkøb

Hvis man ikke arbejder inden for det juridiske felt, er det måske svært at regne ud, præcis hvad man skal se efter når man skal købe hus eller lejlighed. Især er der ved selve bolighandlen mange “fælder”, man nemt kan falde i, hvis man ikke har den rette køberrådgivning bag sig.

Med bolig-/køberrådgivning bliver du hjulpet igennem processen fra start til slut. Lige fra der udregnes, hvor meget du kan købe for, og hvor meget du så kan få; igennem undersøgelse af boligen og forhandling, til underskriften placeres på købskontrakten.

Kaiser Domino hjælper dig med boligkøb og -rådgivning

Kaiser Domino giver dig kompetent køberrådgivning med fagligheden i top. De hjælper dig med:

  • Køb og salg af ejendomme som parcelhus, lejlighed, andelsbolig eller sommerhus
  • Enterprisekontrakter der skal indgås før opstart af byggeri
  • Tinglysning ved oprettelse af ægtepagt, skilsmisse eller dødsfald
  • Lån og gaver til børn, samt forældrekøb af lejlighed til børn
  • Og meget mere

Med Kaiser Domino får du altså udførlig køberrådgivning fra start til slut, og du er dermed sikret, at du kommer sikkert og effektivt igennem boligprocessen – og du kan dermed komme et skridt tættere på drømmehjemmet.