Et gaskomfur er en gammel opfindelse, som er ved at få medvind inden for den seneste tid. Der er nemlig flere fordele ved at gøre brug af et gaskomfur frem for glaskeramik. Vi præsenterer her de forskellige fordele, som du (måske) ikke kendte noget til:

  • Bedre madlavning: Gaskomfurer er de mest velansete komfurer blandt kokke, fordi det er den bedste måde at stege en bøf på – af den simple årsag, at man kan styre temperaturen ved at skrue op/ned på gasblusset, som man behager.
  • En god investering: Et gaskomfur er billig VVS med stort potentiale. Det kan derfor være noget, hvor du får en opgradering til ingen penge.
  • Det hjælper på klimaet: I dag når klima er på dagsordenen, kan det være godt at gøre noget ved dit komfur, som er en af de største strømforbrugere i dit hjem. Her kan du med fordel skifte til et gaskomfur, fordi elregningen bliver væsentligt mindre, og du kan dermed hjælpe klimaet ved at udvinde mindre CO2 end før.

Hvis du er blevet helt hooked på et gaskomfur, kan du med fordel købe hos Valdemar Petersen. De sælger både billig VVS i København og kan hjælpe dig med montering.