Står du og skal til at have gang i et projekt, hvor du har brug en murermester til at varetage opgaven, kan det være en rigtig god ide, at du på forhånd undersøger, om projektet kræver en byggetilladelse fra kommunen. Det kan nemlig være svært at finde rundt i, hvornår dette er tilfældet, og hvornår det ikke er.

Husk altid at undersøge om dit projekt kræver en byggetilladelse

Selvom det kan være svært at finde rundt i, hvad og hvornår der kræves en byggetilladelse, er det fuldstændig essentielt, at det bliver gjort. Er du i tvivl, men hælder mest til, at det ikke er nødvendigt, er det også bare at få det undersøgt. På den måde kan du være sikker på, at du har dit på det rene, og du kan roligt lade projektet gå i gang. 

Som udgangspunkt kræver en tilbygning til dit hus altid byggetilladelse, og det er også tilfældet, selvom der blot er tale om en ny udestue. Det samme er tilfældet, hvis du drømmer om en 1. sal på dit hus eller rækkehus. Derudover skal du også søge om byggetilladelse, hvis du vil bygge garagen om, så det bliver til et værelse.

Få hjælp af en dygtig murermester

Skal du i gang med et af ovenstående byggeprojekter, kan du få hjælp af en dygtig murer. En murermester kan hjælpe med en lang række opgaver, og han kan samtidig bruge sin viden og rådgive dig, hvis du står og skal vælge mellem to forskellige løsninger eller lignende under dit projekt.