Hvad er Arbejdstilsynets krav til industriporte?

Ifølge af lovkrav skal alle industriporte efterses og vedligeholdes af en fagkyndig. Alle porte har specifikke krav til det, der skal tjekkes, og al dokumentationsmaterialet til de offentlige myndigheder tilsendes og gemmes i 5 år ved DPI. Det er vigtigt at bestille et årligt eftersyn af din industriport, da det er lovpligtigt. Det gælder læssebroer, hurtigporte, hejseporte, rampeklap og løftebord.

Professionel portservice

Hos Larsen Porte kan du få udført alle former for professionelt portservice – de tilbyder både private virksomheder og kommunale myndigheder. Det er vigtigt at vælge er professionelt firma, der tilbyder den lovpligtige portservice, så din port overholder Arbejdstilsynets krav. Ved et årligt eftersyn sikrer du også at forebygge driftsstop, der ofte kan blive dyre, hvis de bliver efterladt længe. Det kan også lede til større reparationer, hvis du ikke får et årligt eftersyn, da din port år efter år kan forværre, uden at du får den tjekket. At vælge et professionelt, fagkyndigt firma er vigtigt, da de kender til lovgivningen og alle de nødvendige opgaver, de bør foretage sig. Det giver optimal sikkerhed og driftsøkonomi, og sådan er du sikker på, at din port lever mange år endnu i topkvalitet, og at lovgivningen overholdes.

Din ekspert i porte

Larsen Porte er din lokale ekspert i alt om porte. De tilbyder en bred vifte af professionel portservice og porte i topkvalitet, der fås i forskellige størrelser, designs, varianter, teknologi og meget mere! Deres mange års erfaring og ekspertise om porte gør dem mere absolut uundværlige, hvis du skal vide noget om porte. Her kan du blive rådgivet og hjulpet på vej, hvis du leder efter en port eller blot har spørgsmål, og du kan være sikker på at blive imødekommet med en professionel, entusiastisk og tryg tone. De har porte til ethvert behov, og går hverken på kompromis med æstetik eller funktionalitet. De er altid klar på at hjælpe, så det er bare med at kontakte dem eller besøge dem i Ølgod!