En kloakmester er en faglært person, der beskæftiger sig med ting som at udmåle, reparere og og udføre installationer til spildevand, regnvand og andet. En kloakmester har taget en selvbetalt uddannelse, der stille krav til erfaring, for at sikre kvaliteten af arbejdet. en autoriseret kloakmester kan blandt andet hjælpe med stoppede afløb, installation af faldstammer og andet vvs, der forbindes til vores kloaksystem herunder kan der også nævnes:

  • gravearbejde med rendegraver eller minigraver
  • Dræn
  • Nedsivningsanlæg
  • minirenseanlæg
  • TV inspektion af kloakledninger og brønde

Det er vigtigt at du kun benytter en autoriseret kloakmester, da er er et lovkrav, at alt kloakarbejde udføres af autoriserede kloakmestre. Det er desuden også din sikkerhed for et godt resultat. Derudover kan du altid benytte dig af anmeldelser fra tidligere kunder, for at være sikker på at der ikke sker fejl eller andre ubehagelige oplevelser. Når det gælder kloaksystemet i din bolig kan det nemlig hurtigt blive dyrt at rette op på disse fejl. For slet ikke at tale om det besvær der er forbundet med VVS installationer, der ikke fungerer korrekt.

Hvis du står og har brug for en autoriseret kloakmester i Holstebro eller Struer, kan du med fordel benytte kloakmester Børge Lind og sønner. Deres mangeårige erfaring gør dem i stand til at løse alle former for kloakarbejde. Børge lind og sønner er ud over at være autoriserede kloakmestre, også medlem af Dansk Byggeri. Det betyder at deres arbejde også er dækket af en garantiordning, så du kan føle dig ekstra tryg. Sidst men ikke mindst sætter de en ære i deres arbejde og deres store fokus på kvalitet har sikret dem en række gode anmeldelser fra tidligere kunder.
Lyder det som noget for dig, så kontakt dem i dag og få et godt tilbud på løsning af netop dit problem.